Tack vare den moderna teknologi som tillåter tryck på i princip vilket material som helst så finns det idag ett enormt utbud av reklamprodukter som passar alla. Beroende på vem man är och vem man vill ge en reklamprodukt till så kan man lätt anpassa sitt val, och det finns massor att välja på genom printoz.se reklamprodukter online som kan göra kollegor och kunder mycket glada.

Eftersom själva poängen med en reklamprodukt är att den skall göra reklam, så är det viktigt att man väljer produkter som kommer att vara uppskattade och användbara. Varför ge en fotbollströja till en åttioårig dam som bara är intresserad av stickning, eller en specialtryckt kaffekopp till en treåring? Nej, det gäller att ge saker som alla kommer att gilla och då det är viktigt att ens namn syns ute på marknaden, så kan det vara bra att ge presenter till alla grupper.

Bland de populäraste reklamprodukterna idag hör klassiska pennor. Människor behöver jämt och ständigt skriva saker, fylla i blanketter, rita en plan eller anteckna viktig information. Och vad de flesta människor har gemensamt är att de aldrig har en penna till hands då de behöver en. På så sätt får en reklampenna dubbel funktion: dels för att den är användbar men också då den ger positiva associationer till företaget som i situationen framstår som räddaren i nöden. Pennor kostar inte mycket att köpa så har man alltid ett gäng redo så finns det alltid folk som kommer använda dem med både glädje och tacksamhet.

Muggar är också mycket populära – svenskar är ju trots allt ett av världens mest kaffedrickande folk. Då de flesta dricker kaffe dagligen kan reklamkoppen tjäna som en daglig påminnelse om att ditt företag finns. På liknande vis kan även termosar vara extremt användbara och därmed synas i många olika miljöer utanför arbetet.