Att handla reklamprodukter är idag en av de enklaste sakerna i världen, så länge man har tillgång till nätet. Genom onlinehandelns enorma framfart är det ett säkert och snabbt sätt att hitta precis de produkter man vill ha, att kunna se och jämföra priser liksom att välja hur man vill att de skall se ut. Det är lätt som en plätt och är dessutom tidseffektivt.

Det första man gör är att gå in på hemsidan med alla reklamprodukter och bestämma vad man tycker passa bäst. Gör det i lugn och ro, med en god kopp kaffe eller favoritmusiken i bakgrunden. Tänk på all tid du sparar genom att inte behöva ta dig till och från tryckeriet. Om du vill kan du dessutom ta dig en paus eller två i beslutsprocessen!

När du hittat en produkt som du tycker passar bäst är det dags att bestämma själva utseendet. Det handlar om färg, storlek, hur logon skall se ut och var den skall placeras. Vill man kanske lägga till en informativ eller lite skämtsam slogan? Allt detta görs interaktivt på skärmen och du kan se med dina egna ögon hur slutresultatet kommer att bli.

Nästa steg är antalet produkter. Här kan det vara en bra idé att hellre beställa mer än mindre. Det kostar inte speciellt mycket att beställa några extra exemplar – det blir däremot dyrare om man gör flera mindre beställningar på grund av frakt- och administrationskostnader. Du kanske till och med vill göra två olika beställningar för två olika tillfällen och bunta ihop dem i en order?

Nu återstår bara att vänta på sina produkter. Det går snabbt att trycka upp dem när man väl bestämt hur de skall se ut och snart har du dina reklampennor, tröjor, koppar, väskor, kepsar etc. levererade. Allt detta genom några klick i lugn och ro!