Vare sig man är ett litet, lokalt småföretag eller ett stort, multinationellt sådant är reklamprodukter något som kan gynna alla. Eftersom kollegor, klienter och potentiella kunder får någonting användbart som, bäst av allt, är gratis kommer de att föra ditt namn vidare både direkt och indirekt.

Fördelen med de reklamprodukter som vi har att erbjuda är att alla har råd med dem. De är snygga och praktiska och de är av bra kvalitet. Man bestämmer själv vad som passar bäst och vilken budget man vill lägga. Resultatet blir alltid att man får glada mottagare av dessa produkter.

Idag satsar alla företag av naturliga skäl mest på den digitala marknadsföringen och det handlar om allt från hemsidor och annonser till kommentarer, bilder och tävlingar i social media. Den digitala världen är alltid vaken och det finns enorma möjligheter att här nå en publik på ett snabbt och effektivt sätt. Man bör dock inte glömma den verkliga världen; det är trots allt den vi bor i! Hur snabb uppkoppling man än har till internet så kan den inte värma dig som en snygg reklamtröja på vintern, och inte den snyggaste hemsideslayouten i världen kan göra något åt saken när du inte har en penna att skriva ner dess adress med.

Hemligheten bakom bra marknadsföring är alltså att förena alla dessa media i ett, och om man till exempel trycker sin nätadress på pennan har man genast kopplat den verkliga världen med den digitala, och på så sätt tjänar denna billiga produkt en dubbel roll: dels som förmedlare av din adress men också sin funktion som skrivdon. Om du ger snygga klädesplagg som tröjor, skjortor och jackor till kollegor och kunder, bär de med sig ditt namn och din kontaktinformation hela tiden, och en användbar tygpåse kan innehålla både varor och information om ditt företag.